Den vackraste stunden i livet var den när du kom

................

Kategori: Allmänt

Så här såg solglasögonen ut på skruttan :)


................

Kategori: Allmänt

Var ju som sagt i Ullared på Gekås, var jobbigare än vad jag någonsin trott! För det första så avskyr jag när det är massa folk på ett och samma ställe som trängs och gapar och då är ju givetvis gekås inte rätt ställe för mig men har ju inte vart där på typ 10 år så minns ju inte riktigt hur det var och för det andra så skrek Alva hysteriskt första vändan där inne, så kan ju lova att jag åker aldrig dit igen :P
Men det possitiva var att jag köpt allt jag behöver till lägenheten, förutom en micro då men det köper jag nästa månad :) Köpte även lite smått till Alva, lite påslakan, ett täcke, badhanduk och lite så.

Var på BVC i förmiddags på hörsel & synkontroll och allt såg bara bra ut :)
Nu väger "lillan" 7300 gram & är 68,7 cm lång, hon tar igen sig super bra!!

Nu kom Alvas moster Emelie förbi så ska vara lite social mot henne och sedan bege oss till Lindex igen, var där för en stund sen med mamma och Elin som skulle kolla på skolavslutnings-kläder och jag hittade då ett par jätte söta solglasögon till Alva, röda hjärtformade med små vita prickar på ;)

Pusshej!

................

Kategori: Allmänt

Ja, idag fyller jag 20 och det känns ju inte så speciellt direkt, förutom att jag kan gå till bolaget själv och där lär ju inte jag springa många gånger dom närmsta åren men gick faktiskt in dit idag och köpte mig 2 öl, bara för att ;)

Alva sover för natten och hon somnade för drygt en timme sedan, skönt att hon somnade tidigt ikväll eftersom vi ska upp kl 04 inatt, ska bli riktigt kul att åka dit :)

men ska ut och ta ett bloss med min kära storasyster innan hon sticker hem :)


Puss hej

................

Kategori: Allmänt

Fortfarande lite halvt sjuk, men det halsonda är över :) Alva hade lite feber igår också men verkar förvunnit redan, skönt! Var egentligen meningen att vi skulle upp till Neomottagningen idag men eftersom vi är sjuka så vill jag ju gärna inte smitta ner andra barn på avdelningen så vi får vänta på en ny tid :)

Våran helg har vi spenderat hemma, har knappt varit ute någonting alls. Ganska rastlöst men skönt!

3 dagar kvar tills min 20-års dag också och på lördag drar jag och familjen till ullared, har inte varit där sen jag var 11 år så kan tänka mig att det har ändrats en del ;)

................

Kategori: Allmänt

Har gått och blivit sjuk och inte haft någon lust alls att skriva i bloggen. Kände i morse att jag började få ont i halsen men tänkte inte mer på det och trodde att det skulle gå över under dagen men sen på eftermiddagen så blev det bara värre och värre! Snuvig i nosen och vrålont i halsen, Jippi!! vet inte ifall jag har fått feber också för termometern är borta som vanligt, men känner mig änna febrig och jäklig. Jag och Alva har klarat oss undan precis allt hela vintern, trotts en massa sjukdomar här hemma men när det börjar bli varmt och skönt ute och alla runt omkring är friska ja, då är det minsann min tur! Och hoppas så innerligt att lillan slipper detta, är ju så hjärtskärande när små, små barn är sjuka :(

Det enda lilla positiva med att ha ont i halsen är ju att jag inte kan röka knappt, hinner ungefär ta 5 bloss på en cigarett innan den blåst bort.. Kanske skulle passa på att sluta med mitt enda små lyxiga nöje?

AlvaPalvans vagn kom idag också så den var jag och Elin o hämtade ikväll och jäklars vilken fin vagn! Super nöjd och Alva provsatt den och hon verkade relativt nöjd hon också... tills jag prövade liggläge på den, det är nog det hon avskyr mest av allt! Hon vill ju självklart sitta upp och kika ut på allt nytt och utforska ljud och omgivning :)

Nej, nu ska jag ge mig på ett försök att sova tillsammans med en påse halstabletter!
God natt & sov så gott!

................

Kategori: Allmänt

Medans jag väntar på att tvätten ska bli klar så passar jag på att uppdatera lite, Alva ligger och sover en stund och jag som sagt tvättar lite. Idag har vi varit med Elin hos tandläkaren i Falköping, bara för att ha något att göra och dels för att Alva älskar att åka bil :) Efter det åkte vi och fikade jag, Elin, Alvas mormor & gammelmormor efter det har vi bara varit hemma och inte gjort alls mycket.

Upptäckte även att det var punktering på Alvas ena hjul på vagnen, igen *suck*. Det gick hål när jag gått intill (vad jag inte såg) en taggbuske och självklart fastnade en tagg i hjulet och det blev ett ganska stort hål, och min kära pappa lagade det snabbt och lätt men antar att det antingen är ett till smyghål någostans eller att hjulet är helt paj! för jag var ju inte alls trött på vagnen innan! så nu har jag beställt en ny vagn till Lillan som förhoppningsvis dyker upp i slutet av veckan :) Det blev en vit Crescent Classic 2011, hoppas vi bli nöjdare med den :)






Ska förresten
sälja min gamla vagn (ska givetvis köpa ett nytt däck till den) det är en: Focus Duo- svart ringar. Ny pris- 2995kr + att jag köpte till en ligglift i samma mönster som vagnen värde 349kr. Liggdel använd i ca. 6 månader och sittdelen i ca. 3 veckor.

Barnvagn Focus Duo, är en exklusiv barnvagns serie där allt följer med som du behöver tills barnet inte vill åka mer.
Vagnen är stabil och lätt hanterlig
Denna vagn är 2 barnvagnar i en , den har en vändbar liggdel samt en vändbar sittdel med bygel.
Fjädring är av senaste modell vilket ger bra komfort och gör det enkelt av vagga barnet till sömn.
Tålig och vattenavvisande materiel som är UV beständigt och flamm säkert.
Handtag, ryggstöd och benstöd är ställbara.
5-punktssele.
Ramen är gjord av aluminium
Reflexer på barnvagnen

Ingår i vagnen:
★ Kullagrade lufthjul med kromade fälgar (För bästa rullning)
★ Liggdel med madrass (hårdlift) har även två sittläge
★ Sittdel som enkel monteras i båda färdriktningarna, har även fullt liggläge
★ Stor Inköpskorg
★ Skötväska

Storlek ihopfälld 90x60x40
Liggdelens mått 83x37cm
Vikt 16.5 kg.




de två understa bilderna har också vita ringar, som på den översta bilden.

................

Kategori: Allmänt

................

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit riktigt hurtig! Har hunnit med o baka, städa, vart med mamma och handlat osv :) Finns väl inte mycket annat o göra när det är sånt skit väder ute, hade hoppats på att värmen skulle hålla i sig lite längre men får hoppas att den snart kommer tillbaka och stannar ett tag :)


Nu ska jag och Alva springa bort till konsum och köpa kattsand, såg nyss att det var slut. Typiskt när vi redan vart iväg och handlat idag, men det är alltid något man glömmer.

Pusshej!








................

Kategori: Allmänt

Har inte hittat någon vagn som jag tycker om ännu, men får kika inne i Skövde nästa gång vi åker dit :) vill ju helst inte slänga ut allt för mycket pengar på den, inte mer än 5000 hade jag tänkt.

Idag har det varit en jätte lugn dag, vi har enbart varit hemma och jag & Elin har näst intill dött av tristess! Känns som att jag verkligen behöver nått att göra är absolut inte van vid att va så ensam och syssellös!!! Nu sover i alla fall Alva för natten och jag ska nog göra detsamma snart, kika på någon film med Elin först bara.

God natt!

................

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och letar efter en ny barnvagn till Alva, då jag avskyr hennes nuvarande sittdel!
tips mottages oerhört gärna :) Med dock inga starka färger eller vagn med 3 st hjul ;P


För övring så hade jag en riktig mysig hemma kväll med familjen igår med god mat, film osv.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men det löser sig, Alva ligger i alla fall och sover en sväng nu och jag ska ta mitt kaffe och gå ut och sätta mig på altanen och ta en cigg :)


Hej så länge!

................

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis sköljt ur hårfärgen och jag blev nöjd! dock måste jag raka till sidecuten igen, börjar bli långt nu.
behöver även beställa en frisörtid i slutet av månaden och klippa i ordning allt ojämnt och tunna ur håret rejält, kan ju säga att jag ångrar lite att jag klippte av mig håret själv ;P Alva har återigen somnat, en riktigt trött liten tjej idag kan väl bero på värmen! ska nog ut och gå en sväng med lillan när hon vaknat och ätit igen :)


Känner mig ganska nere idag, fick även reda på att en som jag trodde var min bästa vän har ljugit och snackat en massa skit bakom ryggen på mig INTE OKEJ! hoppas du tar åt dig av detta och att du förstår att jag inte längre vill ha med dig att göra, du verkar inte direkt ha något annat för dig på dagarna än att tycka synd om dig själv och prata skit om dina vänner, såna som du behöver inte jag i mitt liv.

Ibland funderar jag starkt på att flytta ifrån den här hålan, eller det är ju inga fel på staden så men hälften av invånarna är ordentligt rubbade i huvudet!

men nu ska jag ut på altanen en sväng och försöka få lite färg :)




Jag älskar dig min underbara, lilla goding! <3

................

Kategori: Allmänt

Idag började våran dag vid 8-tiden, först blev det frukost till Alva och sedan ut och sätta oss i solen, mysigt! Är ju verkligen sommar ute nu, har aldrig förut gillat sommaren men nu så har det ändrat sig! Kan ju bero på de långa vintrarna vi har, Usch. Hoppas bara att värmen håller i sig läääänge :)

Alldeles strax ska jag sätta i en hårfärg, får passa på när lillan sover middag! för det ser riktigt illa ut just nu! blond utväxt, röd/oranga skiftningar och så lite brun nyans lite här och där. Suck vad trött jag blir på mitt hår, blir aldrig som jag vill så nu prövar jag en jätte mörk brun färg så får vi se hur det går med det :)



"Vi kan inte lösa problem igenom att tänka på samma sätt som när vi skapar dom!"-
stämmer in på dig ganska bra just nu.




................

Kategori: Allmänt

Nu var det åter igen jätte länge sen jag uppdaterade! Men har helt enkelt inte haft ork, hänt en hel del väldigt trista grejer det sista som jag inte tänker ta upp i bloggen eftersom det inte bara handlar om mig! Men ser att det är ganska många som fortfarande är inne och kikar varje dag, så jag ber om uräkt att det har varit lite bloggtorka!!

Har i alla fall hunnit skriva på lägenhetskontraktet, gjorde det faktiskt i eftermiddags, så nu blir det bara till att invänta 1 Juli! :) ska bli skönt när jag och Alva har något eget, visserligen så kommer jag förmodligen sakna att bo med familjen.

Och Alva har vuxit på sig ordentligt, väger redan 6760 gram och är 67 cm lång :) hon blev ju även 8 månader gammal den 29e April, eller ja, räknas som hon är ca.5 månader :) Satt även och kollade igenom alla bilder från att Alva föddes och tills nu, det är inte förrän efteråt jag förstår hur kämpiga dom 2 månaderna på sjukhuset var & vilken änglavakt min lilla tjej hade! <3

Kommer inte på mer att skriva just nu, var ju trots allt längesen jag skrev och har inte lagt allt på minnet som jag pysslat med!

Ha det bäst!





Alva, några timmar gammal



Alva, 9 månader gammal