Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Flyttad!

Kategori: Allmänt

Bortglömd

Kategori: Allmänt

Hade nästan glömt bort att jag hade en blogg :P men tänkte börja skriva lite smått igen, har även funderingar på att starta en helt ny istället eftersom det är så långa glapp emellan inläggen.

Allt rullar på här som vanligt "Lill-tjejen" är hela 17 månader nu!! Tänk va tiden går fort känns som det var nyss hon var en liten 2 kilos klump :) vi ska även börja inskolning på dagis den 14 Mars, tror att Alva kommer älska att träffa nya kompisar eftersom hon är så social av sig. Själv blev jag nyss inskriven på Af och letar jobb för fullt, finns dock inga som jag har tillräckligt med utbildning osv för.. Men varför inte pröva på ögonkirurgi? ;) utbildningen gick åt f*n blev inte antagen men ska söka om till hösten :) måste se till o söka sommarjobb också, då får jag iaf lite mer kött på benen innan omvårdnads studierna till hösten, om jag nu får nått sommarjobb vill säga ;P

Alva ligger just nu o sover, hennes moster gör detsamma, snart kommer lillans pappa så kanske bör vara lite gästvänlig o sätta på kaffe :)

Vi höres!