Den vackraste stunden i livet var den när du kom

................

Kategori: Allmänt

Vill börja med och säga ETT STORT GRATTIS TILL EMELIE som fick en dotter Melissa igår på sin 18 års dag! :)
Följde med Evelina till BB igår och tittade på det lita livet, jätte fin var hon!

Idag blev det ingen sovmorgon inte, Alva vaknade klockan 6.30 och ville upp så gjorde lite frukost till henne och för en stund sen somnade hon om igen och jag funderar på att göra detsamma :)
Ikväll ska min lillebror Edvin vara här hemma för mamma & pappa ska ut, vet inte riktigt vad vi ska hitta på för något men antar att det blir en Wii-kväll med mario kart :))

Har även blivit med Iphone 4, vit :D men den har dock inte kommit än! hoppas den dyker upp på Måndag :) La även ett bud på tradera på ett vitt Ed hardy skal, så hoppas på att jag vinner det!






................

Kategori: Allmänt

Inflyttade och jävligt nöjda i våran lägenhet och fick med mig min syster Elin på köpet :D
Lovade ju bilder också men har dock inte tagit några eftersom jag inte fått upp hyllor och sånt än.

Alva verkar också nöjd, trodde hon skulle bli jätte ledsen när det inte finns hundar eller människor överallt men det gick bättre än väntat, men än så länge har vi varit hemma och hälsat på varje dag.

Idag blev vi även utkörda från lägenheten och kan inte gå tillbaka förän ikväll eftersom anticimex är där och bekämpar silverfiskar men har inte sett en enda på hela veckan :P Ikväll blir det nog bara andra avenyn- mys med godis och cola :)

Hej så länge!

................

Kategori: Allmänt

Idag går flyttlasset! ska gå och hämta nycklarna efter 1 och sen börjar vi måla :) Nästan allt är nedpackat bara lite små grejer kvar + städning.


Bilder kommer upp på hur lägenheten ser ut i kväll :)