Den vackraste stunden i livet var den när du kom

................

Kategori: Allmänt

sitter just nu på altanen och Alva somnade nyss i vagnen så nu står hon i skuggan och gottar sig, hon sover så bra mycket bättre ute än inne, speciellt nu på sommaren och det är ju inte alls konstigt i och med att det är kokhett på vårat rum.

Idag ska jag i stort sett bara packa, har kläder och sånt kvar i garderoberna och sen måste jag städa :)


Altan-mys <3

................

Kategori: Allmänt

Ungefär lika varm idag också, om inte varmare så jag och skruttan har för det mesta suttit i skuggan och myst, och det blev även ett litet dopp för Alva i hennes nya pool som jag köpte på ullared när vi var där, det uppskattades kan ja säga :)


Nybadad

Har även hunnit med o packa massor så nu är mitt rum fyllt med massa kartonger och bröte, 1,5 dag kvar nu! Men känner nästan hemlängtan redan :P


Vad skulle jag göra utan dig min skatt?

................

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i Emils rum i korsdrag och fyfan va skönt det är! Är ju så varmt så man knappt står ut, var redan kl 8 imorses 38,4 grader ute! Blev inget skövde idag heller, eller jo till skövde kom vi tills vi var tvungna att stanna till på en bensinmack och kolla till bilen då mormor inte fick in växel 5 och det visade sig att det läckte olja från växellådan. Så i 3 timmar i denna otroliga hetta satt vi och väntade på boxeringshjälp, som tur var så fanns det en skuggplätt där vi kunde ha Alva :)


Jag och mamma gick istället till en färgbutik här i stan och jag hittade en supersöt fondtapet till Alvas rum samt rosa & vit vägg färg, längtar tills på fredag så vi kan börja måla och få allt i ordning, det kommer bli så fint!! Är ju trots allt bara knappt 3 dagar kvar nu :D

mamma och pappa är inte hemma ikväll så har bjudit mina goa småsyskon på thaimat och pizza så nu är dom nöjda, och Alva sover redan för natten (?) så funderar på om jag ska doppa mig en sväng i poolen eller nått :)

Hejs!

................

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet jag är precis lika kass på att uppdatera som vanligt!

Om bara 4 dagar så flyttar jag och min älskade Alva in i vårt 1a egna hem, ska bli underbart :) Har köpt allt förutom en micro och målar färg men det ska vi åka in till Skövde och köpa imorgon.

Och Alva lär sig något nytt hela tiden, nu kan hon hasa sig fram snabbt och försöker krypa, och hon tar hon sig även över trösklar, farligtfarligt! ska till bvc på onsdag och kolla vikt och längd, var en månad sen sist nu. Alltid lika spännande att se hur mycket hon växer :)

Nu kom morbrodern in med en nyvaken skrutta, så ska ge henne mat och sen ut i solen :)


................

Kategori: Allmänt

Jag har jätte mycket tid över till att uppdatera men jag ger fan i det iaf, hmm får jobba på att bli bättre på det här!

Mitt liv ser väl ut som vanligt, är för det mesta hemma med min lilla Alva och lite då & då är vi ute och träffar någon kompis, lite för sällan kan jag tycka! börjar bli förbannat trött på att bara sitta hemma dag ut och dag in... Får vara nöjd att jag har så pass många syskon iaf och alltid är det någon utav dom hemma som jag kan umgås och tjöta skit med :)

Är glad över att jag och Josefina har hittat tillbaka till varandra igen! Hon kommer om en snar framtid vara hemma lika mycket som jag är då hon och Elvis ska få en liten bebis i mitten av Oktober, vilket jag tror är en liten pluttepojk ;) Ni kommer bli underbara föräldrar!
Har idag även beställt en liten present till den blivande mamman, hoppas hon blir glad när den kommer :)


Var iväg i Hjo, på hem & hobby igår med min mormor, mamma, lillebror & Alva NU har jag bara en micro, dammsugare och lite småplock kvar att köpa så nu är jag redo! endast 2 veckor och 6 dagar kvar nu :)

Förresten min vagn blev såld i förrgår, fick 2500 för den. Var en tjej från hjo som ringde och sa att hon skulle hämta den, en timme senare var den såld :) Ill gött!