Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Gamla vänner och massa sol :)

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en kanon dag! en jäkla massa värme och gamla goa vänner :)
Började med att Millan kom till Tidaholm vid 12-tiden så jag & Alva mötte upp henne vid bussen, sen gick vi vidare till Haga kiosken och käkade glass, efter det så gick hem till mig och matade Alva och sedan vidare för att möta Frida
. För det mesta satt vi och solade och pratade massvis med minnen från några år tillbaka och vi kom fram till att vi var inte kloka på den tiden! jösses vad mycket dumma, men jävligt roliga saker man har gjort ihop :)

Hyresvärden ringde aldrig idag heller ang lägenheten, så får ringa upp dom imorgon istället. Kan ju vara kul o veta om jag får lägenheten eller inte!

Alva har redan somnat för natten så jag ska kika på en film, det blir "The fourth kind" som Frida tipsade om. Eftersom jag är lite små intresserad av Ufon och andra okända grejor :P


Jag och frida, för ett antal årsen :)


Jag och Millan, också för några årsen :)

................

Kategori: Allmänt

Blev en rätt bra kväll igår sen iaf :) Hanna kom tillbaka från Skara så vi bestämde att vi skulle hitta på något. Hade en "Alva-ledig" kväll så vi passade på att förtära lite alkohol, vi började kvällen hemma hos Evelina vilket inte var rockigt någonstans så istället drog vi hem till Lisa där Emma var :) vi spelade spel och hade det jäkligt roligt faktiskt, sen kom lite fler folk dit. Helt okej. Efter det så gick jag och Hanna och mötte upp Raffe och hans kompisar som åkt ända från Uddevalla och att umgås med dom var väl dom roligaste timmarna på den kvällen :)


Alva vaknade vid 10-tiden, pigg som bara den. Gick upp och gjorde lite mat till henne och nu har hon somnat om igen, så nu ska jag bara vänta på att hon ska vakna och sen ska vi möta upp Hanna för en promenad, är ju kanon väder ute idag :)

Hörs!

Irriterad!

Kategori: Allmänt

Är på grymt dåligt humör idag, varför vet jag inte.. är bara en såndär dag som jag stör mig på allt & alla! Är allmänt trött, ont i huvudet och rastlös! Längesen jag var sån. Nehepp får ta och hitta på nått som får mig glad :) visserligen får Alva mig alltid lycklig, men hon sover just nu. Känner på mig att det kommer bli en lååååång Lördag!

Hörs!



Underbara, älskade <3

Fredag, igen!

Kategori: Allmänt

Tycker veckorna bara flyger iväg! Känns inte som det var alls länge sen det var Lördag.
Men men, idag har jag och Alva haft sovmorgon. Eller Alva sov länge och på så sätt fick jag också det :) Efter frukosten så städade jag i ordning lite, passade på medans lillan log och sov en stund.


I eftermiddags kom min & Alvas favorit Hanna hit på kaffe och i vanlig ordning en massa tjöt ;) Hanna är nog den person som jag litar på upp till 100% och vi har aldrig tråkigt ihop, sen respekterar hon att jag har lilla Alva och inte kan göra precis samma saker som för ett par år sen, Hon är helt enkelt så jävla bäst! påtal om Hännää så fick jag sålt mina Dickies hängslebyxor som jag aldrig använt + ett "kingcat" linne, skönt att tjäna lite pengar på nya kläder som annars hade legat och blivit bortglömda längst in i min garderob, speciellt när skiten är av ganska högt värde :P Tur att jag & Hanna har samma klädsmak!


Nu har min lilla plutta somnat för natten efter sin första smakportion av banangröt, vilket hon verkligen verkade tycka om. Hon har även hittat sin favorit mat, Potatis/brocoli/ris :P

Hörs!





Hanna & Alva :)

................

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från stensiken, jag, Alva och Elin har vart och kollat på våran förhoppningsvis blivande lägenhet :) Fastnade för en direkt, jätte fin var den! och på botten våning, kan inte bli bättre :D Får jag den så flyttar vi in 1 Juli då någon redan bor där nu, får reda på vilken på måndag. Jösses vad jag längtar! Men ganska bra att det dröjer ett par månader eftersom jag måste hinna köpa lite grejer, men soffa, tv-bord, köksbord och sånt har jag redan Tack och lov annars vet jag inte hur jag skulle ha råd!!

Nu ska jag ut och ta mig en cigg, hörs!

................

Kategori: Allmänt

Idag ville Alva starta dagen tidigt, hon vaknade vid 7.30 ungefär och har vart vaken hela förmiddagen fram tills för en liten stund sen :) Vi har bla. följt med mamma till torget och kikat en sväng. hon käpte blommor och jag en tunnare jacka som passar perfekt till vårkvälls promenader :)
Restan av dagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra med, antingen sitta hemma o ta det lugnt eller träffa någon social människa, det återstår att se ;)


Nu ska jag i alla fall gå och äta någon middag, vi hörs!



Världens sötaste, finaste lilla humla :)<3

................

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en ganska lugn dag, vi vaknade vid halv 9- tiden och började dagen med Alva-frukost och tv mys :) Och eftermiddagen spenderade Jag, Elin och Alva med Josefina, såg även hennes och Elvis nya lägenhet. Skönt att någon jag känner kommer att bo i samma område som oss! Ewelina kom också förbi en sväng.
Sedan gick jag och Elin en lååång omväg hem, så himla skönt "gå ut och gå" väder, varken för varmt eller för kallt och Alva sov så gott hela promenaden :)

Nu är det Ebba & Didrik time för mig och Elin, så god natt!

Måndag.

Kategori: Allmänt

Nu var det åter igen ett tag sen jag uppdaterade, anledningen till detta är för att det har hänt så mycket skit den senaste veckan vilket är för privat för att skriva i bloggen! Kan påpeka att det mestadels handlar mellan mig och Johan.

Annars så flyter allt på i vanlig ordning med Alva och allt, i Torsdags var vi på BVC för "6" Månaders kontroll och hon växer på som hon ska och följer sin egen kurva det är dock en bra bit kvar tills hon kommer ikapp sina jämnåriga, men vad gör väl det när hon är världens mest underbara unge? ;) Iaf så väger hon nu: 6595 gram och är 64,5 cm lång :)

Nu börjar det bli vår på riktigt! :D har gått omkring i linne & uppvikta jeans hela dagen och det har nästan vart för varmt det också! Hanna har även vart här hela eftermiddagen och drukigt kaffe, käkat glass och gått en promenad med Alva och vovvarna, underbart! Sedan har jag grillat med familjen :)

Måste berätta att jag ska kolla på lägenheter på Torsdag! längtar! får se om vi hittar något som passar mig och min lilla Alvaplutt :)

Nu ska jag se om Alva har vaknat till liv, hon brukar alltid ligga jätte tyst för sig själv och vänta på att någon ska komma, och när man tittar ner hos henne så ler hon så underbart sött och vill komma upp =)

Hörs!




Vår-fina Alva <3

blablabla..

Kategori: Allmänt

Idag var det meningen att jag och Hanna skulle gått till brygget, men hon skulle iväg till sin syster i Göteborg så det får bli imorgon istället. Hoppas på en lyckad kväll :)

Idag annars så har jag bara varit hemma, Alva är fortfarande lite dålig i magen men är iaf inte gnällig och arg längre :) Sedan på kvällen har jag passat Edvin när mamma & pappa var ute för en gångs skull :) Men tyvärr är Edvin inte så mycket att passa längre :( vill inte inse att han är stor nu, redan 12 år i Maj :O men sitterbarn vakt åt honom i smyg ;) behöver ju inte nämna ordet "barnvakt" bara! :))

Alva somnade vid 23-tiden, senare än vanligt men det blev ju lite extra fredagsmys och det kan jag ju inte få för mycket av, min lilla gosa :) <3

Färgade ju förresten om mitt hår i går kväll, blev jätte nöjd!! Håret blev typ svart/mörkbrunt men små,små slingor i röda nyanser :D så nu ska jag försöka låta bli att färga det mera, men som min kära far säger... "Det är något slags tvångstankar du har när du får pengar, du måste alltid färga håret! lägg av med den jävla skiten!" Ligger väl någonting i det, och han brukar ju tyvärr ha rätt i det mesta. kloka gubbe :P


Ska ge mig in på ett försök att somna, och små kika på sex and the city.
Godnatt!