Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Varför..

Kategori: Allmänt

Varför jag inte har bloggat, är för att jag och Johan har gjort slut och därför har jag varken haft tid eller ork för att blogga.
För övrigt mår jag och Alva bra, hon är som vanligt en pigg och glad liten tös, dessutom världens finaste & underbaraste <3 Lovar att jag ska börja uppdatera oftare igen, så snart vi kommit till rätta osv :)
Puss!

Beställt.

Kategori: Allmänt

Har suttit och kollat på massa bebisgrejer, önskar jag hade råd att köpa mer saker till lillan :)
det blev iaf ett påslakanset till vagnen och ett till spjälsängen, sidan jag beställde ifrån var:
http://www.barnparadiset.com/

Till Vagnen
Till vagnen




Till Spjälsängen.

En vanlig Onsdag.

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en helt vanlig Onsdag och vi har absolut inte gjort någonting idag, Alva är ganska nere och jag antar att hon börjar bli lite små sjuk.. Nästan alla här hemma har eller har haft feber, ont i halsen osv. Hoppas att inte vi åker på det! Känner mig dock fortfarande små slö sen i Söndags "/

Fick även mitt nya mobilskal till min telefon, trodde det skulle bli fint men det blev det tyvärr inte. Helt bortkasstade pengar helt enkelt.

kanske ska gå hem till Johan sen och sova där inatt, men får se om vi orkar. Annars sover vi där i helgen :)


Vi hörs!

Halloj!

Kategori: Allmänt

Det har inte blivit mycket till bloggande idag, har bara inte haft ork till det och förmodligen blir detta det sista inlägget för idag. Vi har inte gjort något speciellt alls idag, bara varit hemma och tag det lugnt. Ganska vanligt att vi gör det faktiskt :P Nepp nu ska vi käka något hörs imorgon! :)

Puss!




Man börjar ju undra..

Kategori: Allmänt

Sov så gott!

Kategori: Allmänt

Känner mig mycket piggare igen, var nog ingen förkylning på gång kände mig nog bara allmänt seg imorses :P Min dag har iallafall bestått av kaffe drickande och umgänge med familjen :) såg även säsongsstarten på Big brother, har aldrig riktigt gillat sånna program men får iallafall ge det en chans och än så länge verkar det helt okej :)

Nu ligger min lilla tös och sover så djupt så jag ska väl slänga på en film att somna till så hörs vi imorgon, God natt & sov så gott!

Puss!

Morgon.

Kategori: Allmänt

God morgon! Vi vaknade för en timme sen ungefär, och Alva var som vanligt vrålhungrig så fick skynda upp och snabba mig med hennes mat, det är det som är nackdelen med att inte amma :P Sen när hon var nöjd och glad passade jag och Johan på att äta frukost vi också :)

Funderar på om jag antingen ska sätta på en film eller läsa ytterligare en bok med en stor kopp te, börjar känna mig förskyld =/ jag som inte varit sjuk på sisådär 2 år (om man då räknar bort alla dessa urinvägsinfektioner som jag får 1 gång i månaden!)

Hörs sen!
Puss!

Slapp-Lördag

Kategori: Allmänt

Jaha, det blev en riktig slapp lördag och Alva snuttan somnade tidigt. Har precis läst ut en bok som heter "Ispärrad" skriven av Teresa Cooper, en mycket bra bok!

"Teresa Coopers historia är hjärtskärande från första början. Hennes mor var psykiskt sjuk och hennes far var alkoholist, och Teresa omhändertogs redan som bebis.

Efter att ha tillbringat sin barndom i diverse hem, skickades hon till Kendall House i Kent. Det var innanför dessa fängelsemurar som hennes mardröm började. Inom tjugofyra timmar blev Teresa utsatt för den ökända inspärrningsmetoden, under vilken hon blev injicerad med farligt höga doser av sinnesförändrande droger och isolerad i kvarsittningsrummet om hon kämpade emot. Det var inte långt efter detta som det sexuella utnyttjandet tog sin början.

Detta är berättelsen om en ung flicka som blir utnyttjad och misshandlad på alla tänkbara sätt, och hur samma flicka slogs tillbaka till att bli den överlevare hon är idag."

Beskrivning citerad från adlibris.com!

Just nu sitter jag och Älskling och kollar på Gaygalan, eller ja Johan sover :P
Ska plocka fram lite gott och sätta på en film god natt, hörs imorgon!

Puss

Fredag+Lördag

Kategori: Allmänt

Nu var det en stund sedan jag uppdaterade bloggen, och det är för att jag, Alva och Johan firade alla hjärtansdag i efterskott igår och är nyss hemkommen från Skövde :)

ialla fall, vi hade en jätte mysig kväll igår med tända ljus och god mat + en bra film så kvällen var lyckad :)

vid 11 tiden imorses åkte vi till Skövde med Johans mamma och Anders för Johan skulle storhandla. Vi var även inne på Elins esplanad (stavning?) och kollade inne på Gina tricot, hittade en tunika som Johan köpte till mig :) Sen var vi inne på Jysk där Johan inhandlade en säng + sängkläder till Alva som hon ska ha när vi är där och till sist bar det iväg till Willys där det blev ett antal matkassar :P och våran lilla snutta har varit så duktig hela dagen <3

Nu ska jag hjälpa älskling med upp packningen :)

Puss!


Älskade lilla unge <3


Hemma.

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma från fikat, blev inte på stan utan hemma hos Evelina istället, Ronnie var också med :)
Mycket mysigare att sitta hemma hos någon och fika, blir mycket socialare. Sedan blev jag kvar ett bra tag,vi satt mest och prata massa skit ;) ska även träffa henne imorgon igen, kanske en mysfredag?

Nej nu ska ja kolla på film med mamma och syster sen sova så tidigt som Alva tillåter mig :)
hörs imorgon, godnatt!
Puss.

Fika

Kategori: Allmänt

Nu har vi kommit på vad vi ska göra idag, blir en fika med Evelina efter vi ätit.
uppdaterar senare! :)

Puss!

Morgontrött & Svampbob

Kategori: Allmänt

God morgon!
Vaknade för ungefär en timme sen så nu är Alva nöjd och glad efter matningen :)
Min älskade lillebror var också vaken när vi kom upp så nu sitter vi morgontrötta som bara den och kollar på Svampbob, även Alva sitter och kollar i sin egna baby sitter :)

Idag ska vi inte göra något speciellt alls, kanske går hem till Johan senare och hälsar på. Jag måste verkligen se till att hitta någon sysselsättning, mina & Alvas dagar består inte av något egentligen. Lessamt!

God natt

Kategori: Allmänt

Alva sover så sött och jag ska alldeles strax göra detsamma :)
Så tänkte bara önska er en god natt, så hörs vi imorgon!

Puss!

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Så, nu är jag och Alva hemma igen. Åkte till Johan ganska sent igår så vi hann inte mer än att kolla på lite tv sen var det dags att sova eftersom Johan jobbar men jag och Alva kunde ligga kvar och dra oss ett par timmar efter att han gått ;) Sen idag har vi hunnit med att boka präst och vi hade en himla tur att vi fick precis den dagen och tiden som vi ville ha! Sedan var vi och beställde tårtor och det blev en sk. Snövit och en rosa prinsesstårta med en sovande jätte söt bebis på :) Nu är det bara allt annat som ska ordnas men har god tid på oss för det, är ju trotsallt 1 månad kvar.

Johan provar just nu våran bärsele till Alva, sött så och hon verkar gilla den :) <3

Nu blir det kaffe sen får vi se vad jag & Alva ska hitta på. Vi hörs!
Puss!

God morgon!

Kategori: Allmänt

God morgon!
Har precis matat Alva och klätt på henne. hon verkar vara en riktig liten gnällspik idag, ingenting passar eller är bra, hoppas sötan blir på bättre humör senare :) idag ska vi iallafall gå och boka en präst inför dopet, som blir den 19e Mars :) ska sedan hem till Johan och vad jag vet nu så sover jag & Alva där inatt, som ni vet så har jag inte med mig någon dator så uppdaterar inte bloggen förren imorgon.

Hörs imorgon! Puss.

Rösta!

Kategori: Allmänt

Förresten rösta på min lilla sötnos :)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/alla-tavlingsbidrag/index.xml?view-id=41652

<3

Kategori: Allmänt

Har haft en helt okej dag! som sagt spenderade jag den med Alva, mamma, pappa och syskon, mamma gjorde våfflor och sen har vi för det mesta bara suttit vid tvn. Krävs inte särskillt mycket för att ha det toppen, min familj är helt enkelt den bästa som finns! Är tacksam för att jag tillhör just den här familjen som jag gör, mina föräldrar har alltid ställt upp för mig och stöttat mig till 110% och alla mina 5 syskon är dom mest underbara, roliga & finaste man kan tänka sig! Älskar hela högen :)<3

Nä nu ska ja sova, Alva har redan slocknat blir förmodligen en film att somna till.
Hoppas ni andra också har haft en bra alla hjärtansdag!

God natt!

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Glad alla hjärtansdag!

Firar dagen med min underbara dotter & min underbara familj,
kanske ska träffa älsklingen senare idag också :)
Min fina mamma ska även göra våfflor och grejer sen, inte fy skam det ;)

och ett stort grattis till Louise som fyller 20 idag!



Lugn Söndag.

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en lugn dag för mig och Alva, vi var aldrig och kollade på syrrans hus hon kom hit och fikade istället innan hon började jobba. sedan gick jag, alvas mormor och morfar ut och gick. Iskallt ute men ändå skönt att få frisk luft :)

nu har vi precis kollat på Solsidan och ska iväg till konsum och köpa välling till Alvaskruttan :)

Hörs imorgon God Natt! Puss


Nostalgi

Kategori: Allmänt

Har precis suttit och kollat igenom Fridas gamla bilder på bdb, och herregud vilka minnen det kommer upp i huvudet, satt änna och smålog åt alla dessa kort :) Tänk vad kul vi har haft! inga namn nämda eftersom jag varken har eller vill ha kontakt med några från vår fd umgängeskrets.
Tänker på nu hur alla vi har förändrats många till ett negativt sätt men ett par stycken också till ett possetivt. Det gör ont och jag blir ledsen av att tänka på hur vissa av oss kan ha sårat varandra så djupt (inkl jag) när vi var så jätte tighta och bästa vänner för bara några år sen. Att ett litet snedsteg kan ha förstört våran starka vänskap är nästintill otroligt.

Nej nu ska jag inte deppa över detta, Har det underbart precis som det är just nu också
:) <3




Det var en underbar tid, med underbara människor- helt enkelt! :)

Lite sol och massvis snö

Kategori: Allmänt

Idag vaknade Alva runt 9.30 tiden så vi gick upp och kokade vatten och gjorde iordning maten, Alva äter som en varg! Hon har ökat sin matmängd från 120 ml till 180 på bara ett par veckor :) efter Alva var färdig matat så gick jag ut för morgon ciggen, fyfan vad kallt det är ute, men ändå soligt.Innefrån ser det faktiskt ganska skönt ut men icke!

Senare hade jag och mamma tänkt gå hem till min syster och kika på hennes hus, dom har precis tapetserat och satt upp lister i "gästrummet" ska bli kul och se hur det blev till slut :) men dom har varit otroligt snabba och duktiga ändå, renoverat ett helt hus (såg ut som ett ruckel) på mindre än ett år :) och fint har det blivit också!!

Nä nu ska jag göra iordning Alva och mata henne innan vi går, ha det bäst!





Här är några bilder på hur huset såg ut i sommras.





Och en bild på världens finaste!<3

Lördag #2

Kategori: Allmänt

Som sagt har jag och Alva sovit hemma hos Johan ett par dagar :)
Vi har mestadels kollat på tv och filmer, och varit ute och gått en hel del och idag var det faktiskt riktigt skönt och gå till skillnad från igår näst intill snöstorm USCH!

Igår var vi även på BVC för Alvas 5 månaders vaccination allt gick bra och hon fick inga bivärkningar efteråt :) nu väger hon hela 5242 gram och är 60 cm lång. nakdelen är att sötan börjar bli väldigt snorig, men vet inte om det kan ha med vaccinationen att göra så jag hoppas det går över och att det inte är nån virus hon har åkt på.

förresten så lägger jag inte ut någon "efter" bild på mitt vackra hår, är så jäkla missnöjd så det är därför. Ni får istället en bild på världens vackraste, finaste unge :)<3

Just nu ligger Alva och sover (fast inte för natten) och jag ska leta upp någon bra film att se på ikväll, eller kanske någon bok :)


Hörs imorgon!




Lördag

Kategori: Allmänt

Har inte uppdaterat på ett par dagar eftersom jag och lillan har sovit hemma hos Alvas pappa. Uppdaterar senare!

Puss!

Dop

Kategori: Allmänt

Sitter och letar klänning till Alvas dop som bli i början på Mars, men hittar absolut ingenting. Svårt att beställa över internett också ifall den inte skulle sitta bra och så färgen på min klänning ska iaf vara "puder rosa" eller vit hade jag tänkt :) Jag får helt enkelt släpa med Emelie till skövde nästa vecka! Som tur är så ska Alva låna Elins dopklänning, som hon hade när hon var bebis vi provade den härom veckan och den var lagom och verkligen jätte fin! Kommer bli som en "familjedopklänning" ett stort pluss är att det är min mormor har sytt den!

såhär ser den ut:




Det är en liten mössa tillhörande klänningen, med siden band :)

Tidigt!

Kategori: Allmänt

Idag vaknade Alva tidigare än vad hon brukar, i vanliga fall så brukar hon sova till 10-11 någon gång  Ganska lyxigt ändå, 22-08.30 är verkligen inte något jag kan klaga på. snäll bebis jag fått :)

det första jag såg när jag vaknade var ny SNÖ, när skiten väl börjar försvinna så kommer det ny, jag som trodde våren var på gång. Grr!

Men antar att lillan vill ha sin frukost nu, än är hon tyst hon kanske inte har kommit på att hon är hungrig än ;P hörs kanske senare! :)

Kram!





Resultat

Kategori: Allmänt

Resultat ang klippningen: Vad fan har jag gjort?!

Ganska så kraftigt missnöjd! endast ca 5 cm kvar menmen håret växer väl ut om sådär 28545 år, och jag spar både shampo och balsam ;) usch! FAN vilket pucko jag är, aldrig mer blonderingar i mitt huvud iaf. Får se vad Johan säger imorgon när jag träffar honom, Haha! :)

God natt!

Klippning!

Kategori: Allmänt

Nu blir det klippning, på både mig och lillasyster Elin. Har aldrig klippt någon förut (förutom lugg) så får se hur allt slutar ;) Jag ska iaf bli korthårig, måste klippa bort allt mitt slitna jag var ju så dum att jag trodde jag kunde bli blond så blekte mitt hår ca 50(!) ggr på två veckor, helt och hållet bort kasstade pengar. skyll mig själv helt enkelt! sen funderar jag även på sidecut :)

Hör av mig senare med resultat :)

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Har precis varit ute och gått en sväng med Alva, mamma och vovvarna :) är ju tokfint väder ute! Känner mig mycket piggare nu när solen tittar fram lite oftare. Alva som vanligt somnade så gott i vagnen och ligger även och sover nu, fast i sängen då :)

Har funderat mycket på vad jag ska göra när mina mamma dagar går ut, har ju ingen utbildning för det första för jag hoppade av barn & fridtid för drygt ett år sen bara för att jag då jobbade som personlig assistent hos en brukare med down syndrom men efter att han gick bort förra våren så hade jag tur och fick vara tim vikarie hos två andra brukare. men nu har jag inte kvar den chansen så får antagligen börja plugga, men till vad vet jag inte än :/ känner att pers.assistent är något som jag inte vill bli och jobba med, tänkte dock mycket på att bli behandlingsassistent på bla. ungdomshem för ett par år sen för att det verkar vara ett mycket intressant arbete och man får nog ut mycket utav det och jag är väldigt intresserad av psykologi och sådant där, sen är det nog inte lika enformigt som vissa jobb kan vara som tex. fabriker. Hmm får nog fundera vidare på detta lite, har ju ett tag kvar :)



"Som vanligt!"

Kategori: Allmänt

...som vanligt inte uppdaterat på jätte länge! Mest är det nog för att jag inte kommer på något speciellt att skriva om, men oandrasidan behöver man uppdatera om något direkt speciellt? :)

Just nu leker Alva i sin babysitter, som hon verkligen älskar, hon har redan hunnit bli över 5 månader, (snart 6)  min lilla tjej. Att tiden kan gå så himla fort känns som vi kom hem från sjukhuset nyss fastän vi redan har varit hemma i 4 månader snart (!) som tur är så har allt flytit på här hemma och hon har hållt sig frisk hela tiden och äter som hon ska + lite till ;) ett riktigt litet matvrak den där! sist vi vägde henne i förra veckan så vägde hon 4985 gram och var 59 cm lång så nu tar det sig verkligen :) Vi har även börjat små planera dop för Alva någon gång i slutet av Feb eller början på Mars, vi har funderat på att ha det hemma hos blivande faddrarna (min syster och hennes pojkvän) det kommer bli kanon i deras nyrenoverade hus ;D

ja det var väl det jag kom på att skriva om just nu, ha det så bra så länge!

Puss!