Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Dagen flög förbi!

Kategori: Allmänt

Jösses vad denna dagen gick fort! iallafall fort för att inte ha gjort någonting alls. Emelie har varit här hemma i stort sett hela dagen och följde även med henne till Lindex i eftermiddags, men hittade ingenting alls men igår köpte jag faktiskt ett jätte fint halsband med 2 svalor på, har tittat på det jätte länge men kännt att det har varit för dyrt, men så igår så reade dom ut det halsbandet för 30 kr :)


ska strax slänga i hårfärgen så att det inte blir för sent
:) hörs imorgon!


Torsdag

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Hanna ute och gick leden, underbart ! Det var ju en riktig vår dag igår :) Sedan avslutade vi med Kaffe hemma.

Idag har vi absolut inte gjort någonting, än så länge. Alva är halvkass i magen så antar att vi bli hemma hela dagen, kan faktiskt vara skönt ibland :) ska färga om håret idag också, dels för att färgen inte fäster ordentligt (efter 3 färgningar) och dels för att folk inte kan låta mig ha något eget..... blir så trött på sånt!
nu ska jag be min käraste syster att hålla Alva medans jag tar min efterlängtade morgon cigg!
hörs!

Hemma ifrån Skövde igen

Kategori: Allmänt

Sååå, nu är vi hemma från skövde igen och nästan allt var bra med Alva förutom att hennes "hål" fortfarande var kvar. Lite svårt att förklara men iaf, om inte dessa hål där blodet från hjärtat kommer ifrån stängs av sig självt så måste hon operera (stänga) ihop hålen, vilket jag hoppas hon slipper men det får vi veta om ett par år. 

var även en sväng på Elins.. och hittade bara 2 par sommarbyxor till Alva, nu ska jag mata Alva och hoppas på att somna tidigt ikväll :)


Helgen bland annat :)

Kategori: Allmänt

Lördagen blev rätt så lyckad, lite för lite folk bara men det var det enda negativa :)
Söndagen var mindre rolig, har aldrig varit så bakfull i hela mitt liv tror jag! Men, bara att bita ihop och ta hand om lillan som vanligt. Har ju sån tur att Alva har så många snälla mostrar och en så snäll mormor som hjälper till, allt blir så mycket svårare när man är ensam.

Idag har Tant Hanna varit och hälsat på, världens bästa tjöttant! vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade fått träffa dig då & då och prata!

Imorgon ska vi till KSS med Alva, 6 månaders kontroll och EKG- tester. vet inte varför hon ska göra EKG men antar att alla prematur barn får göra det, hoppas det inte är något fel bara!!!

Har även kikat runt på nätet efter distansutbildningar och har hittat en som är komvux liknande som man bara behöver grundskolekompetens för, då jag aldrig gick klart barn & fritid. Jag hade tänkt läsa en psykoligikurs med inriktning på mentalsjukvård, intressant! Har antingen tänk arbeta som behandlingsassistent med ungdomar eller som mentalsjukvårdare, känner att det är något som passar mig, om jag skulle klara av det är en annan fråga i vilket fall som helst så får jag ju en utbildning :)

Men nu ska jag och lillsyrran kika på film och sedan sova, God natt!

Bra början, hoppas på lika bra fortsättning :)

Kategori: Allmänt

Har varit en låååång dag idag, vaknade redan kl 5 imorses av att mamma, pappa & syskon skulle iväg till Ullared. När jag sagt hejdå till dom så börjar våra 3 hundar yla som bara den på uppevåningen så kunde inte alls somna om, istället brännde jag ut en skiva tills ikväll men massa blandad musik :) ska ju som sagt vara barnledig ikväll! Sen vid 12- tiden mötte jag och Alva upp Johan och alvas farfar + Marie-anne som jag & Alva aldrig träffat innan, eftersom dom bor i gbg. Blev iaf en mysig stund på stan som avslutades med fika Cayse´s.  Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, en dusch återstår också sen är det bara att invänta på Emma som också är i Ullared idag :)

Ska börja fixa lite, hörs!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Hej! Idag har det varit en ganska lugn dag, kollat på big brother med Lillasyster Elin mest (Tack Evelina för lånet av bb live inloggningen). Sen på eftermiddagen så var jag och Elin hemma hos Emma en sväng och drack kaffe, mysigt! :)

Alva har precis somnat för natten och jag själv ska försöka sova tidigt ikväll, har börjat sova så jävla dåligt det senaste men vet inte varför! Måste ändras på..


God natt!

Ändrade sovvanor

Kategori: Allmänt

God morgon :)
eller aa vi har varit vakna ett tag, Alva väkte mig vid 8-tiden så nu har hon fått in nya sovvanor ;) förut kunde hon sova till 11 utan problem och ibland fick jag tillochmed väcka liv i henne :P


Längtar till Lördag, då ska jag vara barnledig på kvällen så jag & Emma hade tänkt dricka lite öl och bara ha det trevligt :)

Nu ska Alva strax ha mat igen så bäst jag förbereder lite :)


Puss*


Maaaat!!

Kategori: Allmänt

Idag har min lilla älskling prövat en ny smak på bebismaten och denna gången blev den potatis & morot geggamojja, vilket hon såg ut att gilla mycket mer än mangopuren :D Blev kletigt kan jag ju lova!

Nu ligger hon och sover så gott, min lilla Sessa <3






Lite kläder till skruttan :)

Kategori: Allmänt

Jag som absolut inte skulle bli en såndär "Hello kitty mamma"! Men det är ju så sött <3
Detta blev det till lilla Alva, lite sommarkläder. Beställde i stl: 68 & 74 då hon behöver ha lite o växa i :)





Jag vet!

Kategori: Allmänt

Jag är precis kass på att uppdatera, hade faktiskt nästan glömt bort att jag hade bloggen kvar :P
Iallafall allt rullar på här hemma och det är väl inget särskillt som har hänt förutom att vi hade dop för Alva i Lördags, har dock inga kort eftersom dom ligger på mamma & pappas kamera. Allt gick jätte bra och lillan var så duktig så och hon fick många fina grejer :)


Jag själv har även friserat mig ännu mer, nu blev håret illrött med sidecut ;) gillar´t faktiskt!

Men nu har Alva vaknat till liv igen

Hörs!





Piggelin!

Kategori: Allmänt

God morgon alla glada :)
Alva verkar ha blivit frisk, hon är jätte piggelin! Så blir förhoppningsvis att hitta på något med Emma senare idag.

Skulle även behövt gå till BVC och väga Alva men självklart var det inte öppet idag, utan i måndags & tisdags.. så måste komma ihåg att gå dit nästa vecka eftersom 6 månaderskontrollen inte är förens den 7 April!
Nu blir det frukost, hörs!

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Alva är fortfarande dålig, min lilla stackare! Trodde hon blivit frisk eftersom hon var pigg och glad imorses men tyvärr så blev hon sjuk framåt eftermiddagen igen "/ så vi gick aldrig hem till Emma, bättre låta Alva bli riktigt bra först :)

Lillan smakade även mangopure idag igen, och det verkade vara mycket godare idag. Det mesta stannade iallafall kvar i munnen :P

Sitter och funderar lite på vad vi ska hitta på i helgen, vet än så länge att vi ska hem till Johan eftersom Alvas farfar m.familj kommer och hälsar på. Kan vara kul för henne att träffa släkten från Johans sida också :)

Dålig uppdatering

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering, jag vet. sorry! har bara inte haft lust att skriva något :P
Igår var iallafall Louise och Millan här en sväng på kvällen, vi pratade gamla minnen osv. Jösses vad jag saknar dom fina tjejerna! :)

Idag har Alva smakat på mango pure, vilket var en ganska läskig upplevelse. Hon grinade illa först sen smackade hon som tusan, kladdigt blev det också ;)
Min lilla stumpa har gått och blivit sjuk nu också. Hostar, är snorig och hes :( ringde sjukvårdsrådgivningen och de tyckte att vi skulle gå till VC imorgon, så det är väl det vi ska göra först imorgon. Sedan kanske träffa Emma, men det beror ju på hur Alva mår :)

Lillan sover nu för natten (har gjort en stund) och jag ska kolla ett avsnitt Sex and the City innan jag somnar!
Godnatt.


jag lovar, det är namnam :)


hum, knasig geggamojja..


lite gott då kanske :) -dock dålig bild

Måndag.

Kategori: Allmänt

Fy vad helgerna går fort, redan måndag igen!
Igår spenderade jag kvällen hemma hos Emma. Vi kollade på bröderna lejonhjärta, Astrid Lindgrens filmer är de bästa! :) Alva var självklart också med men hon sov nästan hela kvällen. Fick bara väcka och mata henne vid 22 tiden innan vi gick hemåt, sen sov hon för natten.


Idag har vi inte gjort så värst mycket, enbart varit hemma. Emelie och Jocke var här förut och fikade bara, och ikväll kanske det blir en sväng upp till Emma igen om hon har tid & lust :)

Hörs! Puss.


Mammas kärlek till dig är oändlig <3

Lördag!!

Kategori: Allmänt

God morgon på er :)
Idag är det ingen vanlig dag för det är Emils födelsedag, hurra hurra!!
Min kära bror Emil fyller 21 idag så det blir lite kalas för honom senare, ska strax följa med mamma och hämta tårtan hon beställt.

men nu måste ja se till att Alva får mat i sig, och ta på henne kläder :)

Puss!

Okej fredag.

Kategori: Allmänt

God kväll!

Har varit en ganska okej fredag faktiskt, vi har varit hemma hos Emma och druckigt kaffe och tjötat i stort sett hela eftermiddagen, mycket trevligt! :) Såg hennes lägenhet för första gången idag också, ändå har hon bott i stan i 2 måndader :O vi måste verkligen bli bättre på att ses oftare! Det var iaf en liten mysig lägenhet hon hade :) och vi ska eventuellt umgås och kikia på film imorgon. Ikväll har vi ätit taccos och haft en sk. tv kväll hemma, mysigt! och nu ska vi sova, lilla Alva har nyss somnat ska bara ut och rasta de små vovvarna och ta en liten natt cigg!

God natt och sov så gott !
.Puss.

God morron!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag igen! inte för att det spelar mig någon roll vad det är för veckodag precis men alla här hemma blir lugnare och på mycket bättre humör :) Idag ska jag och Alva träffa Emma, en gammal kompis som jag umgicks med jätte mycket förut så vi får väl se ifall vi löser allt gammalt groll.
Har förresten färgat håret igår igen, men resultat får ni se när jag är helt klar ;)

Nu blir det frukost och sedan göra sig iordning lite
Pusshej


Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Fick lite sovmorgon utav snuttan idag, eller jag fick väcka henne vid 10.30 tiden. Himmla generös bebis det där! Nu sitter hon iallafall och kollar på tv i sin babysitter, vilket hon älskar. Hon både pratar och skrattar åt de tecknade serierna ;) Har suttit och funderat på vad vi ska hitta på idag och har än så länge inte kommit på något, har ingen lust att göra nått längre =S usch, vilken tråkig människa jag har blivit. Jag som alltid ville hitta på nått varje dag förut.

Nu blir det lite frukost, hörs sen! Puss.

Tillbaka..

Kategori: Allmänt

Nu återgår jag till bloggandet igen, som jag skrev i förra inlägget så har jag och Johan gjort slut då han har betett sig idiotiskt rent ut sagt.. aja vet att jag och Alva klarar oss ypperligt själva!

Här händer det inte mycket annars jag och Alva tar det lugnt och gör inte alls mycket på dagarna, ganska tråkigt kan jag tycka men har inte så många kvar efter att lilla Alva kom till världen, mina sk. vänner värdesätter alkohol och så vidare före våran vänskap och då kan det lika gärna kvitta! Jag har världens vackraste lilla bebis och mår bäst av att vara tillsammans med henne :)

Bor som sagt hemma hos mina föräldrar just nu , men har smått börjat leta efter en lägenhet till oss. Trivs jätte bra här men känner att jag behöver något eget, och starta ett nytt liv. Det kan behövas.

Nej nu ska vi ut och gå en sväng, är vårväder ute idag! :D

Puss!


Moster Ebba & Alva