Den vackraste stunden i livet var den när du kom

30/11-10

Kategori: Allmänt

Inatt blev det inte mycket till sömn, Alva har fått för sig att vara vaken mellan 03.30- 07.00 ungefär. så har det varit den senaste veckan, sen sover hon som en stock på dagarna. Lilla pluttan vill inte att mamma ska få sova :P och det enda hon vill ha är närhet, får försöka vänja av henne dessa dumma rutiner :)


Efter promenaden till stan igår så vill jag aldrig mer gå ut, fan vad kallt det var! men fick ju träffa mamma och pappa en sväng iallafall vi drack lite kaffe och så. Vi var även på Lindex en sväng innan vi gick hem, det blev en boddy & byxor till Alva och till mig själv köpte jag en t-shirt och en tunika fick båda för 100 kr ;)
Min lilla syster Elin sov över inatt också, det blev film och mys igår kväll sedan åt vi pizza :)



Annars händer det inte alls mycket idag, Emelie kommer hit senare ikväll och kollar på Desperate housewifes som vanligt på Tisdagar, riktigt mysigt :) <3


Men nu är det matdags för Alva igen.
Hörs imorgon eller ikväll ! :)










29/11-10

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att Lillasyster Elin ska komma hit, vi ska kolla på film och käka godis kan ja tro :)
Senare ska jag hämta ut julklappar som jag beställt och samtidigt passa på att gå hem till mamma och pappa en sväng, var ett tag sen man träffade dom. Längtar inte till att komma ut i kylan fryser bara man kollar ut genom fönstret! brrr.

Min lilla älsklings skrutta fyller 3 månader idag också :)
tiden går så otroligt fort, känns som hon nyss kom till världen,
är så stolt över min lilla tjej <3



28/11-10

Kategori: Allmänt

Nu var det ett bra tag sen jag skrev i bloggen, men har varit ganska mycket nu det sista och jag har inte orkat uppdatera.

men allt flyter på här hemma med lilla Alva och hon växer så det knakar, sist vi var på BVC (i Onsdags) vägde hon 3356 gram, 51 cm lång och 34,5 cm i huvudomfång. Hennes beräknade födelsedatum var den 23 November också så nu vet vi vad hon skulle vägt ungefär när hon skulle varit född :)


Har ändrat åsikt ang snön, tycker inte alls om den lika mycket längre. Är alldeles för mycket och Kommer fan ingenstans med barnvagnen och ska vi gå någon stans så måste vi gå på vägen och det är livsfarligt speciellt som vissa bilister kör !















Älskar min lilla underbara dotter <3

09/11-2010

Kategori: Allmänt

Det första jag såg när jag vaknade var snö! och kom på att jag inte hade någon vinterjacka så fick dra på mig min kalla skinnjacka och vandra fram till lindex och köpa mig en, typiskt nog hade mamma en likadan som hon haft i en månad men jag har aldrig lagt märke till den.
åh vad jag älskar vintern och snart är det jul :) mysigast på hela året.

har även varit på BVC med Alva idag och hon väger nu 2952 gram och är 49 cm lång, ett riktigt matvrak vi fått ;) underbara ängel <3

nu sitter vi hemma hos mamma och pappa, vilket är ganska ofta :) har nyss käkat pizza med familjen eftersom vi aldrig åt det igår :P nu kollar jag och mina kära systrar på Desperate housewifes.


Puss hej !

08/11-2010

Kategori: Allmänt

Igår kväll var ju inte Johan hemma så Emma var här och sov över vi gjorde absolut ingenting men hade kul iaf, Lingon var även här en sväng och drack massa kaffe mycket trevligt var det! :)

Idag började vi dagen med att följa Emma till skolan sedan har vi varit i Skövde på Alvas sista ögonundersökning och allt såg som vanligt jätte bra ut men hon gillade verkligen inte ögondropparna man ska ha innan undersökningen som gör att pupillerna utvidgas, men det var ingenting mot vaccinationen.

Efter det åkte jag hem och städade lite, har fortfarande massa kartonger och skit uppe efter flytten.
Snällaste Evelina kom hem till mig och hjälpte till att få upp mitt skötbord, det tog oss ett par timmar men jäkla bra blev det :) så nu har jag fått i ordning hela Alvas rum i stort sett.

Är så grymt sugen på pizza idag, så får nog bli det var ju faktiskt ett bra tag sen vi åt det nu :)

snart kommer lillasyater så ska dra mig.
Puss hej!


07/11-2010

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på lillasyster som spelar GH och väntar på att Alva ska vakna till så hon kan få mat igen annars händer det iget speciellt idag förutom att Emma ska sova hos mig inatt för Johan ska inte vara hemma och jag avskyr att sova alldeles ensam, så vi ska väl ha lite myskväll med godis och så eller något, men det tråkiga är att vi inte har sofforna än så vi får väl sitta på golvet om vi ska kolla på tv :P

Nu börjar pluttan vakna till men uppdaterar nog bloggen imorgon bitti :)
Puss hej!

-Gammal bild-

06/11-2010

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på kalas hos mormor och ätit världens godaste smörgåstårta :) annars har det inte hänt något speciellt, bara varit hemma och tagit det lugnt hemma hos mamma och pappa.

Imorgon blir Alva 10 veckor redan (!) tiden går så förbannat fort och hon växer på sig så otroligt bra, jag längtar tills på Tisdag då ska vi till BVC och ta ny vikt på henne.

Nu ska vi snart äta Tacos och mysa med familjen uppdaterar inget mer ikväll, men imorgon kanske jag gör det om jag har något att skriva om :)

Ha det bäst,
Puss hej!







 

05/11-2010

Kategori: Allmänt

Sov som sagt hemma hos mamma inatt och allt gick bra med Alva, hon hade bara lite feber igår kväll som gick över inatt så nu är hon pigg och glad igen :)


I förmiddags var jag, Emelie, Edvin & Mamma ute på "stan" en sväng. Vi var först inne på lindex och jag köpte mig ett par jeans, mössa och vantar dock inget till Alva men hon fick ju lite igår sedan gick vi till lampär och köpte ett par adventsstjärnor till vardagsrummet, inhandlade även årets första julklappar, jösses vad mysigt det är med jul :)

Ikväll är det spökpromenad i Fröjred, familjen ska förmodligen dit men i år blir det inget för min del, kan inte få med vagnen där men funkar lika bra att vara hemma hos min lilla pluttamaja ;)

Imorgon fyller mormor 73 så köpte även en present till henne, det blev en jätte fin ljusstake, hoppas hon behöver det nu bara :P

Får se ifall jag uppdaterar ikväll, annars gör jag det imorgon,
Puss hej!



04/11-2010

Kategori: Allmänt

Idag blev det en sväng till Skövde med mamma och mormor. Alva skulle få sin första vaccination, usch vad hemskt det var att se henne så ledsen och hon som knappt aldrig skriker annars :(

Efter det åkte vi till babyproffsen och köpte regnskydd till vagnen, kan behövas + en mössa, strumpbyxor och en snutte filt till Alva :)

När vi kom hem mötte i vi upp min allra käraste vän Emma, hon följde med oss hem. Gud vad jag tycker om henne, har alltid kul tillsammans och har alltid något att prata om <3 vid 14 tiden kom Söta Carro och fikade, var jätte länge sen vi sågs nu och var kul att äntligen träffas igen :)
var även inne på lindex & calypso en sväng innan vi gick hem till mamma det blev en söt klänning och en mumin boddy + tillhörande byxor med mumintrollen på till Alva, har kollar på dom jätte länge men har aldrig blivit av att jag köpt det. Till mig själv köpte jag en skit snygg väska med liknande Ed hardy tryck på som egentligen skulle kostat 500 kr men jag fick den för 150 :D

Alva har för övrigt varit jätte ledsen idag och skrikit i stort sett hela eftermiddagen men som tur är har hon fått lite ro nu på kvällen och sover som en prinsessa.

ska sova hemma hos mamma och pappa nu ikväll också, känns tryggt att vara här om det händer något allvarligt med Alva ikväll från vaccinationen.

Snart blir det att spela spel med lillebror, Edvin, har lovat honom i många dagar nu men har aldrig blivit av så är bäst att passa på när jag ändå ska vara här inatt :)

Puss hej !

03/11-2010

Kategori: Allmänt

Varit en väldigt lugn dag idag, klockan 10 kom personalen från neonantalen & BVC för utskrivning + inskrivning.
Allt såg bra ut och Alva bara växer och växer, idag vägde hon 2700 gram och var 48 cm lång, börjar bli en stor tjej nu :)

Efter hembesöket gick jag och pluttan hem till mamma och pappa, vi skulle gå till torget och kolla om det fanns något roligt, men ingenting alls som vanligt. Efter det gick vi till lindex och kollade istället, Alva fick massa kläder av Emelie :) sedan blev det en fika på Casey's.

Tror mamma gått och blivit tokig, spelar julmusik redan (!) men mysigt är det!

Men ska ut och röka en sväng, ha det bäst,
Puss hej !



02/11-2010

Kategori: Allmänt

Nu var det ett jäkla tag sedan jag uppdaterade bloggen , men vi har haft väldigt fullt upp.
bland annat fick vi åka hem den 19/10, det var helt underbart! att få komma hem till sin egen dusch, säng och familjen :) det tog ett par dagar att komma in i hemrutinerna med Alva men allt går hur bra som helst nu och lillan växer på för fullt, senast vi vägde henne var i måndags då vägde hon 2640 gram så nu väger hon snart som en fullgången nyfödd bebis, fastän hon blev 2 månader i fredags, men bara hon mår bra så är jag glad :)

Vi påbörjade även flyttningen i fredags från 2an till 3an. Jag tyckte redan från början att allt verkade för bra för att vara sant och så var det självklart. vi hade precis fått in alla möbler och flyttlådor till den nya lägenheten och märker att strömmen inte fungerade, jag fick panik eftersom Alva måste ha mat var tredje timme och vi måste ha el till varmvattnet så Johan ringde upp hyresvärden som då säger att han inget kan göra förren måndag morgon för dum huvudet hade skrivit i alla papper att vi skulle flytta in den 1 November men som tur är så har jag mina mest underbara föräldrar i världen som alltid ställer upp för mig, så vi fick bo där över helgen. riktigt mysigt måste jag säga, det är nästan så jag längtar hem igen "/
Väl på måndag morgon när vi kommer till lägenheten vid 08-tiden så finns det fortfarande ingen ström, Johan fick springa hos den där jävla hyresvärden 4 gånger innan vi fick våran el som tog max 2 minuter att slå på! kan ju undra när morgon är för honom egentligen, eftersom klockan var 2 på eftermiddagen innan de fixade det.

Men nu när vi fått i ordning på allt så måste jag säga att jag trivs oerhört mycket här, speciellt med nya gardiner, krukor, lampor och självklart min efterlängtade nya soffa och fotöljer som kommer på onsdag :D

Nu ska jag gå ut och ta min sista natt cigg (nej jag klarade inte av att sluta röka) innan Alva ska ha mat igen, och sedan få mig lite sömn, har försökt somna ett par gånger mellan Alvas mål idag men det är såklart alltid folk som ringer så lägligt och väcker mig så fort jag somnat så gott :P

Så..
God natt !