Den vackraste stunden i livet var den när du kom

25/01-2011

Kategori: Allmänt

Min lilla prinsessa ligger och sover intill mig, och gud så fin hon är :)
Hade tänkt att vi skulle gå iväg till ICA och handla bla lite blöjor och sådär, men får vänta tills hon vaknar till.
Jag har på känn att det var något som jag skulle gjort/göra idag men kommer inte på nått, jobbig känsla det där ;) ska ringa min älskade vän Evelina och fråga om vi ska gå och fika eller något iaf.. uppdaterar kanske senare :) 

Puss!







17/01-11

Kategori: Allmänt

Har varit en mycket lugn Söndag satt och slappade hemma hos Johan hela dagen, sedan vi 18-tiden så gick vi hem till Evelina där Josefina också var :) Vi kollade på "solsidan" och sedan en film. Tror jag och Alva var hemma vid 23-tiden. Nu väntar jag bara på att Alva ska somna för natten, hon fick sitt "nattmål" för en stund sen och hon börjar bli lugnare, rentav helt tyst, bäst att gå och kolla vad hon har för sig......
Åh vad duktig snuttan är, hon har somnat! :) och jag hade tänkt göra detsamma, ska bara kolla på ett till avsnitt av "Albert & Herbert" med lillebror Edvin och mami, men hon har redan tagit till sovpositionen i fotöljen ;)
God natt!

16/01-11

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från Evelina, blev en liten filmkväll efter jag varit hos Hanna :) vi kollade på "girl next door" tror jag den hette i alla fall. En otroligt gripande och hemsk film =/ Josefina, Elvis och Ronnie var också med :) För övrigt så hade jag och Hanna en toppen kväll ihop åt jätte god mat som hon hade lagat och vi pratade på om allt som vanligt, kan inte komma på en enda gång som vi har haft tråkigt tillsammans, underbar människa den där Hanna ;P

Just nu så har Alva precis ätit mat och Johan gör henne klar för natten så jag ska väl ockå gå lägga mig strax, börjar känna mig trött nu också :)

fick en kommentar ang rökningen (ett av mina nyårslöften), kan ju säga som så här... klarade inget utav det. som vanligt när jag verkligen bestämmer och lovar mig själv något, antar att jag får ta tag i det senare i livet och sluta upp med sånna löften, för dom hålls ju oftast inte. :P

God natt!



14/01-11

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en bra dag :)

Jag och Alva vaknade vid 10- tiden , gick upp för matning och Alva var i vanlig ordning vrål hungrig så fort hon slåg upp ögonen och tänke till på vad hon vill ha :P Möttes då i dörr öppningen av min kära syster Emelie, mycket trevligt, vi åt frukost tillsammans sedan gick vi fram till stan för att hämta ut en ny telefon till mig. Har tänkt skaffa mig en Iphone 4, men hämtar den inte förens nästa vecka *längtar* :) efter det så gick vi en snabbis till Lindex, men som vanligt hade dom inte fått in något nytt =/ önskar vi hade mer klädaffärer i lilla Tidaholm.

På eftermiddagen träffade jag Hännäpänna, vi gick till konsumfiket och sölade i oss ett par (5) koppar kaffe :) har verkligen varit i behov av att träffa människor nu det sista så detta passade mig perfekt. Alva var självklart med :) Vi planerade att laga mat och så imorgon kväll, mysigt!

Träffade även Johan en sväng idag, vi bestämde att jag & Alva skulle komma hem till honom och sova där inatt , men Skruttan har varit så gnällig hela kvällen så vi tar det imorgon isrället :)

Nu ska jag följa med lillasyster ner och ta en sista cigg för ikväll.

PUSS & KRAM!



13/01-11

Kategori: Allmänt

Hänt mycket sen jag uppdaterade sist..

Jag och Alva bor nu hos mina föräldrar , blev ingen lägenhet för jag känner att jag vill få i ordning på ekonomi och sånt innan, så att jag inte står där sen utan att ha någonstans att ta vägen när mamma dagarna gått ut. Men trivs hos mamma och pappa så mycket så jag är inte direkt missnöjd över att bo här :) Så i eftermiddag när storasyster slutat jobba ska vi åka och påbörja flyttningen, blir dock bara att hämta de lättaste grejerna och det mest behövliga. resten tar vi i helgen då pappa kan hjälpa till!

För övrigt är allt som vanligt, Alva växer på som bara den. tänk att det var snart 5 (!) månader sen hon kom till världen.
Har även börjat planera lite inför Alvas dop, som förmodligen bli i Mars någon gång :)

var på BVC tidigare idag och pluttan väger nu 4564 gram och är 57,5 cm lång, stora tjejen början hon bli ju <3
har funderat lite på att gå på "bebiscafé" nästa vecka för första gången, det verkar så mysigt. och sandra ville också följa med, skönt att slippa gå själv också :) + att unga mammor gruppen drar igång den 24e, spännande!

Uppdaterar snart igen, lovar att jag ska bättra mig! :)

PUSS & KRAM



3/12-10

Kategori: Allmänt

Hejhopp!


Igår började jag fullfölja mina nyårslöften, har nu varit rökfri i 20 timmar och sitter även och dricker min herbalife (y) kommer bli svårt att sluta med Coca cola och choklad :( men jag ska klara det jag ska!


Idag ska vi hem till Evelina och kolla på film och så :) ska först iväg på en annan sak, men det skriver jag inte ut än försen jag vet säkert :)